Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
CSR'19
Påmelding

Om CSR-Konferansen

Vi aner konturene av at bedrifter som tar et tydelig samfunnsansvar får mer lojale kunder, bedre medieomtale og forbedret totalkapital. Og samfunnsansvar med utspring i bedriftens kjernekompetanse er det som gir best effekt i markedet.

Bilde av mange mennesker fra foajeen i Kilden Teater og Konserthus

CSR Konferansen arrangeres i samarbeid med flere lokale virksomheter og nettverk, og ble første gang gjennomført i 2016. Målsettingen med konferansen er å sette fokus på viktigheten og nytteverdien av å ha et godt forankret samfunnsansvar i bedriftene, uansett størrelse. Gjennom å invitere inn erfarne bedriftsledere og akademikere ønsker vi å gi ledere og eiere gode idéer og motivasjon til å utvikle samfunnsansvar strategisk i egen virksomhet. 

Årets konferanse tar for seg klima, Parisavtalen og næringslivet. Hvordan skal næringslivet sikre fremtidig vekst innenfor rammene av Parisavtalen og økende krav til dokumenterbart samfunnsansvar fra nasjonale og internasjonale kunder? 

På konferansen møter du bedriftsledere og akademikere som jobber spesielt med samfunnsansvar og som gladelig deler sine erfaringer med deg. Det blir også rikelig tid til å samtale om dette med foredragsholdere, kolleger eller andre deltakere i pausene. 

Velkommen til en inspirerende og lærerik dag.

Overskuddet fra konferansen går til Strømmestiftelsens jobbskaperkampanje.