Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
CSR'19
Påmelding

Bidragsytere (oppdateres)

Årets bidragsytere har solid erfaring fra å jobbe med klima og miljøspørsmål inn mot næringslivet og ikke minst erfaring fra å gjøre endringer for å tilpasse seg og være konkurransedyktig i et skiftende marked. Flere spennende personer er på vei inn på scenen på konferansen. Listen oppdateres fortløpende.

Per Espen Stoknes

BI
Hvordan skape engasjement - og ikke fortvilelse

Stoknes har ph.d.-grad om økonomiske metaforer og gikk ut med embetsstudium i psykologi fra Universitetet i Oslo i 1994. Han er førstelektor og forsker II ved BI med fagansvar for masterprogrammet «Grønn Vekst» og tidligere «Scenarios, foresight and strategy». Han har fått prisene årets foreleser 2000-2001 ved BI – Senter for Lederutvikling, og «best Professor EMME Executive» 2014.

Bjørn K. Haugland

Skift
Nye muligheter med lavere utslipp

Bjørn K. Haugland har inntil nylig vært bærekraftsdirektør i DNV GL Group, og med det ansvarlig for selskapets totale bærekraftsinnsats. Haugland har mer enn 20 års ledererfaring fra alle DNV GLs forretningsenheter.

Tine Sundtoft

Agder Fylkeskommune
Parisavtalen – lokal konsekvens av global avtale

Tine Sundtoft er prosjektleder og fylkesrådmann for den nye Agder fylkeskommune. Hun var klima- og miljøminister i Solberg-regjerningen i 2013-2015, og i den forbindelse aktivt medvirkende i å utforme innholdet i Parisavtalen. Sundtoft har også vært regiondirektør i NHO Agder og fylkesrådmann i Vest-Agder.

Alice Leland Høye og Lars Erik Harv

Strømmestilfelsen og Returkraft AS
Søppel skaper grønne jobber

Lars Erik Harv er økonomisjef i Returkraft AS. Harv er siviløkonom fra NHH. Han har lang leder- og rådgivererfaring med økonomi- og virksomhetsstyring i selskaper som PWC, Aftenposten, Ventelo, Strømme Microfinance og EY. Har i flere år vært engasjert i selskapers sosiale investeringer med tilhørende intern kulturbygging.

Alice Leland Høye er leder for fundraising i Strømmestiftelsen og har en mastergrad i utviklingsledelse og administrasjon. Hun har lang fartstid fra retailbransjen, hvor hun blant annet jobbet med salg, markedsføring og senterledelse. Høye har også erfaring fra bistandsarbeid i Mongolia, med spesielt fokus på utvikling av små foretak og jobbskaping.