Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies). Les mer her | Ikke vis denne meldingen igjen
CSR'19
Påmelding

Arrangører

Kruse Smith Stiftelsen

Kruse Smith Stiftelsen er opprettet for å synliggjøre at familien Leire som hovedaksjonær i konsernet Kruse Smith og som familie, ønsker og gi sitt økonomiske bidrag for å yte støtte til de vanskeligstilte i samfunnet.

Ler mer om Kruse Smith Stiftelsen her

Strømmestifelsen

Strømmestiftelsen driver langsiktig utviklingsarbeid sammen med lokale partnerorganisasjoner i Sør. Ved å gi folk blant annet kunnskaper og ferdigheter, tilgang til små lån og sparemuligheter, bidrar stiftelsen til at det blir mulig for fattige mennesker å forbedre og bygge ut sitt livsgrunnlag slik at de kan klare seg selv uten veldedig hjelp.

Organisasjonen har virksomhet i 12 land hvor de driver ulike utviklingsprosjekter innen utdanning og mikrokreditt/mikrofinans. Organisasjonen legger vekt på hjelp til selvhjelp. Hovedkontoret er i Kristiansand.

Les mer om Strømmestiftelsen her

DNB

DNB er Norges største bank og finanskonsern med et stort tilbud av ulike tjenester.

Les mer om DNB her

NODE

Global Center of Expertise (GCE) NODE er et kluster av selskaper som leverer verdensledende teknologi, produkter og service til det globale energi og maritime markedet. Vår ambisjon er å bygge kompetanse og F&U-samarbeid med nasjonale og internasjonal partnere. 

GCE NODE har som mål å sikre konkurransedyktighet, utnytte nyutvikling innenfor produkter og tjenester og overføre kunnskap og teknologi til nye markeder på en bærekraftig måte. 

GCE NODE er del av Norwegian Innovation Cluster program.

Les mer om GCE NODE her

 

EYDE

Eyde-klyngen er en klynge for prosessindustrien på Sørlandet. Vi jobber sammen for en bærekraftig og konkurransedyktig industri.

Klyngen skal sikre tilvekst og konkurransedyktig prosessindustri som opererer innenfor rammeverket av Paris-avtalen i Norge. Eyde-klyngen skal være den nasjonale innovasjonsstrukturen som bidrar til å sikre den globalt ledende posisjonen for klyngen av norsk prosessindustri, og som leverer i henhold til målsettingen i «Veikart for prosessindustrien - økt verdiskaping med nullutslipp i 2050».

Les mer om Eyde-klyngen her

Agder Energi

Agder Energi foredler og forvalter fornybar energi. Konsernets virksomhet omfatter produksjon, distribusjon og salg av fornybar energi, samt energitilknyttede tjenester. Vår visjon er å være et ledende norsk konsern innen fornybar energi.

Agder Energi er Norges fjerde største energiprodusent. 

Her kan du lese mer om Agder Energi.